Postilaatikot

Bobi

Suomalainen Bobi postilaatikko on kodin käyntikortti. Tutustu mallistoon Bobi:n kotisivuilla ja pyydä tarjous myynnistämme. Abloy valtuutettuna lukkoliikkeenä sarjoitamme ja asennamme postilaatikkosi toimimaan kotisi avaimilla.

Citybox postilaatikot

Päivän posti on mukava poimia laadukkaasta laatikosta. Citybox laatikoista löytyy laaja valikoima metallisia postilaatikoita, jotka sopivat sijoitettavaksi sekä sisälle että ulos. Tyylikäs ja näyttävä ulkoasu yhdistyvät korkeaan laatuun, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen sekä pitkän käyttöiän vuosiksi eteenpäin.

Mefa

Tanskalainen Me-Fa on pohjoismaiden suurin postilaatikoiden valmistaja.

Varastotuotteena myymme Mefa 350-mallia, joka toimitetaan vakiona Abloy-lukolla, haluttaessa sarjoitettuna asunnon avaimiin. Valkoisessa versiossa integroitu nimikilpi, RST-malliin saatavissa halutun kokoinen kaiverrettu kilpi, kehyksellä tai ilman.

Orthex

Klassinen ja kestävä postilaatikko. Välikannellinen malli suojaa tehokkaasti tuulelta ja kosteudelta. Laadukkaasta PP-muovista valmistettu postilaatikko on suunniteltu kestämään vaativammatkin sääolosuhteet.

Ominaisuudet:
Syvyys 21
Leveys 33
Korkeus 44 cm
Väri: Harmaagraniitti

Stala

Suomalaiset Stala postilaatikot on valmistettu joka sään kestävästä ruostumattomasta teräksestä.

Tutustu mallistoon Stala :n kotisivuilla ja pyydä tarjous myynnistämme. Yksi kaiverrettu nimikyltti sisältyy laatikon hintaan.

Abloy valtuutettuna lukkoliikkeenä sarjoitamme ja asennamme postilaatikkosi toimimaan kotisi avaimilla.