Auton avaimet

Pystymme tekemään ”perinteiset” autonavaimet ja elektronisella ajonestosirulla varustetut avaimet.  Vuodesta 1998 lähtien on ajonestoaloite ollut pakollinen. Lähes kaikissa automerkeissä ajonestolaitteen tarvitsema transpondersiru on sijoitettu auton avaimeen. Siru on passiivinen vastaanotin ja lähetin joka sisältää auton käynnistymiseen vaadittavan elektronisen koodin. Valmistaessamme ajonestoavaimen teemme mekaanisen jyrsinnän ja lisäksi kopioimme elektronisen koodin.

Käytössämme olevat laitteet

Silca RW4 Plus

RW4 Plus on markkinoiden osaavin ajonestoavainten koodauslaite. Laitteella pystymme lukemaan ja kirjoittamaan sekä kiinteäkoodisia että kryptatuja ajonestosiruja. Laite kopioi alkuperäisen avaimen ajonestokoodin ja tallentaa sen tyhjään transponder – siruun. M-Box lisäyksikön kanssa pystymme tekemään n. 95 % markkinoilla olevista automerkeistä. Avaimen valmistus on nopeaa ja helppoa.

Silca Viper

Silca Viper, avainjyrsinkone pystyjyrsittäville autonavaimille. Avaimen valmistus on helppoa ja avaimen laatu vastaa jyrsinnöiltään uutta avainta.

Kysy lisää numerosta 040 1396 626