Avainhallintamme pitää kirjaa kiinteistösi lukoista ja avaimista

Ylläpidämme yli 60-vuoden kokemuksella satojen kiinteistöjen avainhallintaa sekä huolehdimme käytössä olevista lukoista ja niiden korjaustarpeista. Pitkäaikainen kokemuksemme lukituksista ja niiden avainhallinnasta takaa asiakkaille turvallisen ja toimintavarman ympäristön.

Tarjoamme lukosto- ja avainhallintapalvelua taloyhtiöille, isännöitsijätoimistoille, huoltoliikkeille, yrityksille ja yhteisöille.

Avainhallinta on osa avainturvallisuutta, johon kuuluu valittu turvallisuustaso, avaimen tilaus, säilytys ja luovutus sekä kaikkien lukostoissa tehtävien muutosten dokumentointi. Avainhallinnassamme palvelemme kaikkien tunnettujen avainjärjestelmien hallinta- ja ongelmatilanteissa. Kauttamme voit hoitaa lisäavain- ja sarjoitustilaukset sekä sähköisten järjestelmien päivitystehtävät. Päämääränämme on asiakkaan kiinteistöjen kokonaisvaltainen turvallisuus.

Avainhallintamme avulla asiakkaidemme lukostot ja avaimet pysyvät aina ajan tasalla ja luovutettujen avainten haltijat on helppo selvittää.
Palvelun sisältö on muokattavissa jokaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Noudatamme avainhallinnassamme Abloy Oy:n ohjeistuksen ja Finanssiala ry:n avainturvallisuusohjeistusta.

Avainhallinnan hyödyt

Referenssejä

Kulunhallinta

Kulunhallintaa käytetään kohteissa, joissa käyttäjien kulkua halutaan seurata ja rajata. Talonyhtiöissä voidaan käyttää kulunhallintaa, esimerkiksi kellaritiloissa, jotta kulkijoita voidaan jälkikäteen tarkistaa ja kulkuoikeuksia helposti poistaa. Kulkuoikeuksien muuttaminen on nopeaa ja sähköisten tunnisteiden sekä avaimien teko on sujuvaa myös käyttäjän kannalta.

Asuin- ja liikekiinteistöt

Avainhallinnan asiakkaina on liikekiinteistöjä ja vuokra-asunto yhtiöitä. Asuntoyhtiöiden ja liikekiinteistöjen suuret avainmäärät ja vaihtuvat vuokralaiset on huomioitu avainhallinnassamme. Kaikki avainten palautukset ja luovutukset kirjataan ja säilytetään ilman pitkiä jonotusaikoja. Niin asuntojen-, liiketilojen- kuin huolto- ja yleisavaimet.

Avaimen kadotessa hoidamme uudet avaimet tai sarjoitukset nopeasti joka säästää kustannuksia merkittävästi.