ILOQ – Vallankumouksellinen lukitusjärjestelmä

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmämme mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä. Tuoteperheemme kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

iLOQ S10 -järjestelmää voit hallinnoida internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä käden käänteessä. Lukkosylinterin uudelleensarjoitus tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voit myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot.

iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen.

iLOQ Ovaali ja Europrofiili Sylinterit täyttävät PIV Prüfinstitut Schlösser und Beschläge Velbert:in mukaan eurooppalaisen EN15684-standardin vaatimukset. Ne ovat myös usean muun turvallisuusalan organisaation hyväksymät. iLOQ Ovaali Sylinteri on saanut Finanssialan Keskusliiton hyväksynnän vahinkovakuutusyhtiöiden toimintatapojen mukaisesti. iLOQ Europrofiili Sylinteri on saanut puolestaan hollantilaisen testaus- ja hyväksyntäorganisaatio SKG:n sekä saksalaisen testaus- ja hyväksyntäorganisaation VdS:n hyväksynnän. Kehitämme ja testaamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme pitääksemme toimintamme turvallisuusteollisuuden standardien mukaisena.