Laserkaiverrus, opasteet ja kyltit

Laserkaiverramme erilaiset kyltit ja opasteet tilauksesta. Valikoimissamme on myös kattavasti peruskylttejä ja opasteita moneen käyttötarkoitukseen.

Laserkaiverrus

Laserkaiverrus sopii useille materiaaleille ja moneen käyttötarkoitukseen. Kaiverramme esimerkiksi merkkipäivälahjat yksityisille ja erilaiset merkitsemislaatat teollisuudelle.

Soveltuvia materiaaleja ovat pääasiassa kaikki muut, paitsi metallit ja PVC-muovi. Käyttämämme CO2-laser ei valitettavasti ”pure” metalleihin, ja PVC aiheuttaa myrkyllisiä ja syövyttäviä päästöjä palaessaan. Jotkin pehmeät muovilaadut (ns.”ämpärimuovi”) kannattaa testata ennen lopullisen kappaleen työstöä.

Sen sijaan esim. lasi, puu ja nahka toimivat mainiosti. Kappaleen on kuitenkin oltava suunnilleen tasomainen merkattavalta kohdalta. Esim. pulloon, kynään, tai vaikka biljardikeppiin kaiverrus onnistuu vain pitkittäin.

Postilaatikkokilvet sekä muut pelkkää tekstiä tai yksinkertaisen kuva-aiheen sisältävät kilvet voit tilata näppärästi sähköpostilla. Voit liittää tilaukseen myös kuvan tai tarkemmat määritykset kilvestä.

Kilpi on parhaassa tapauksessa noudettavissa myymälästämme jo tilauspäivänä, työruuhkasta riippuen. Toimitamme tuotteet myös ennakkolaskulla tai postiennakolla.

Valmistumisesta lähetetään ilmoitus samantien.

Mekaaninen kaiverrus

Tarjoamme mekaaniset kaiverrukset metalliesineisiin, joita ei laserilla voi kaivertaa. Kaiverramme mekaanisesti esimerkiksi palkintoesineet, muistolaatat ja ovikilvet. Ovikilpiä ja valmiita palkintolaattoja lukuunottamatta, teemme kaiverrukset vain asiakkaan tuomiin kappaleisiin. Em. kilpien mallit löytyvät myymälästä. Messinkiin ja alumiiniin tehdään kaiverrukset jyrsinterällä tai timantilla. Teräkseen ja muihin koviin metalleihin vain timanttiterällä. Jyrsinterällä on mahdollista tehdä noin 0.5mm syvä kaiverrus, timanttiterällä vain ohut viiva. Varsinkaan teräkseen, ja muihin koviin metalleihin ei saa kovin näkyvää jälkeä.

Tarraleikkuri

Esimerkiksi ovitunnisteet taloyhtiöiden tiloihin, kuten varastoihin, tai jälkivalaisevat tekstit poistumisreiteille. Veneiden rekisterinumerot, talon numerot yms.

Useita värejä, myös kuva-aiheet mahdollisia.

Valmiit kilvet ja kyltit

Valikoimistamme löydät yleisimmät kielto- ja varoituskyltit, sekä esimerkiksi hätäpoistumistie-kyltit.


Videoita kaiverrustöistä

Ota yhteyttä:

Sähköposti: timo.rasimus@turunlukko.fi
Puhelin: Timo Rasimus 040 1396 622