Tämä infopaketti on tarkoitettu vuokralaisille, joiden asuntojen avainhallintaa Turun Lukko Oy hoitaa

Avainten nouto?

Saat uuden asuntosi avaimet myymälästämme vuokrasopimuksen alkamispäivänä kuittausta vastaan. Älä vastaanota avaimia suoraan edelliseltä asukkaalta äläkä luovuta niitä seuraavalle asukkaalle, koska pidämme kirjaa avaimista.

Jos alkamispäivä osuu viikonloppuun tai se on juhlapyhä, saat avaimet seuraavana arkipäivänä kello 12:n jälkeen.

Kun haet avaimia, ota mukaasi...

Mikäli teidän on vaikea päästä noutamaan avaimia aukioloaikanamme ma-pe 08.00-16.00, voitte valtakirjalla valtuuttaa toisen henkilön noutamaan avaimet. Mikäli sopimuksessanne on kaksi tai useampi vuokralainen riittää kun vain toinen henkilöistä tulee noutamaan avaimet.

Asunnon lisäavaimet tilataan isännöitsijän kautta.
Mikäli avaimesi katoaa, ota välittömästi yhteyttä isännöitsijään.

Kun muutat pois asunnosta

Palauta kaikki vanhan asuntosi avaimet meille. Viimeistään sopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä klo 12:sta mennessä. Avaimet voi palauttaa myös joku muu henkilö, jos teidän on hankala päästä palauttamaan avaimia.

Muista palauttaa esimerkiksi autolämmityspistokkeen, autohallinavain/-kaukosäädin, pation, parvekkeen, varaston, turvalukon ja postilaatikon avaimet. Myös autopaikan pysäköintilupa tulee palauttaa. Vieraspysäköintiluvan saa jättää asuntoon.

 On tosi tärkeää, että et luovuta kotiavaimiasi suoraan seuraavalle asukkaalle. Pidämme kirjaa avaimista ja asunnon omistaja taho laskuttaa sinulta puuttuvat avaimet sekä lukkojen uudelleensarjoituksen.

Mikäli et palauta vuokrasuhteen päättyessä kaikkia asunnon avaimia, asunnon lukot sarjoitetaan.

Lisätietoa saat myymälän henkilöiltä:

Veli Lappi 0401396626
Mikko Heinonen 0401396629

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 2
Olemme avoinna ma-pe 08.00-16.00