Tämä infopaketti on tarkoitettu vuokralaisille, joiden asuntojen avainhallintaa Turun Lukko Oy hoitaa

Avainten nouto

Saat uuden asuntosi avaimet myymälästämme vuokrasopimuksen alkamispäivänä kuittausta vastaan. Älä vastaanota avaimia suoraan edelliseltä asukkaalta äläkä luovuta niitä seuraavalle asukkaalle, koska pidämme kirjaa avaimista.

Jos alkamispäivä osuu viikonloppuun tai se on juhlapyhä, saat avaimet seuraavana arkipäivänä kello 12:00 jälkeen.

Kun haet avaimia, ota mukaasi...

Mikäli teidän on vaikea päästä noutamaan avaimia aukioloaikanamme ma-pe 08.00-16.00, voitte valtakirjalla valtuuttaa toisen henkilön noutamaan avaimet. Mikäli sopimuksessanne on kaksi tai useampi henkilöä, riittää kun toinen henkilöistä tulee noutamaan avaimet.

Asunnon lisäavaimet tilataan isännöitsijän kautta.
Mikäli avaimesi katoaa, ota välittömästi yhteyttä isännöitsijään.

Kun muutat pois asunnosta

Palauta kaikki vanhan asuntosi avaimet meille. Viimeistään sopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä kello 12:00 mennessä. Avaimet voi palauttaa myös joku muu henkilö, jos teidän on hankala päästä palauttamaan avaimia.

Muista myös palauttaa esimerkiksi autolämmityspistokkeen, autohallinavain/-kaukosäädin, pation, parvekkeen, varaston, turvalukon ja postilaatikon avaimet. Myös autopaikan pysäköintilupa tulee palauttaa. Vieraspysäköintiluvan saa jättää asuntoon.

On tärkeää, että et luovuta kotiavaimiasi suoraan seuraavalle asukkaalle. Pidämme kirjaa avaimista ja asunnon omistaja laskuttaa sinulta puuttuvat avaimet sekä lukkojen uudelleensarjoituksen.

Mikäli et palauta vuokrasuhteen päättyessä kaikkia asunnon avaimia, asunnon lukot sarjoitetaan uudestaan.

Lisätietoa saat myymälän henkilöiltä:

Veli Lappi 0401396626
myynti@turunlukko.fi

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 2
Olemme avoinna ma-pe 08.00-16.00