CALLOCK avaa ovet ja palvelut yhdellä puhelinsoitolla!

Nykypäivänä kolikoilla ja poleteilla toimivat lukolliset ovet tuottavat harmia ja vaivaa niin asiakkaille kuin tilojen ylläpitäjille. Esimerkiksi WC-tiloissa asioivalla on harvoin kolikkoja mukana tai niitä on hankala saada lähistöltä. Tilan ylläpitäjän näkökulmasta automaattien jatkuva tyhjentäminen ja korjaaminen on usein turha menoerä.
 
Sen sijaan lähes jokainen kantaa mukanaan mobiililaitetta, joka mahdollistaa soittamisen CALLOCK-mobiiliaukaisuun. Callock on vaivaton ja toimintaperiaatteeltaan yksinkertainen, mutta silti turvallinen. Puhelinsoiton lisäksi oven voi avata kaukosäätimellä, avausnapilla tai mekaanisella avaimella, jolloin tilan ylläpitäjällä on aina pääsy tilaan.
 

Helppoa ja nykyaikaista.

CALLOCK yrityksille ja julkisiin tiloihin

Mahdollisuuksia Callock-palvelun käyttöön on on monia. Erilaiset portit, autotallit, vesi- ja sähköpisteet, varastopalvelut, golfpallokoneet, wc-tilat, autonpesupaikat tai liikuntasalit – Kohteet joissa perinteinen kolikko tai polettimaksu halutaan korvata nykyaikaisella tavalla.

Kolikoilla ja poleteilla toimivat palvelut ovat vanhanaikaisia ja tuottavat ylimääräistä vaivaa, niin asiakkaille kuin palvelujen ylläpitäjille. Sen sijaan lähes jokainen kantaa mukanaan mobiililaitetta, joka mahdollistaisi palvelun käytön Callockin avulla.

Fyysisen rahan käyttö on vähentynyt huomattavasti viimeisen kahden vuoden aikana ja vähenee edelleen.
Todella harva kantaa kolikoita mukanaan, joka hankaloittaa esimerkiksi WC-tiloihin pääsyn. Kolikko tai poletti on usein sisäänpääsyn vaatimuksena. Tai kenellä on mukanaan kolikoita Golf-kentällä? Tämä on mennyttä aikaa. Ja juuri tämä aiheuttaa epämukavuutta ja harmia asiakkaille.

Myös palvelujen ylläpitäjän näkökulmasta kolikkojen/polettien jatkuva tyhjentäminen ja mahdollisesti ilkivallan korjaaminen on usein turha menoerä.

Callock on vaivaton ja toimintaperiaatteeltaan yksinkertainen ja erittäin turvallinen palvelu. Asiakas maksaa palvelun soittamalla tilanhaltijan Callock-numeroon ja tilanhaltija saa tuloutuksen palveluidensa käytöstä kuukausittain.

Callock -palvelun voi asentaa kaikkiin kohteisiin, joiden käytöstä tai sisäänpääsystä halutaan veloittaa maksu. Maksu tapahtuu puhelinsoitolla ja veloitetaan soittajan puhelinlaskusta.

Helppoa ja vaivatonta.

Callock -palvelun saat käyttöösi nopeasti. Ota yhteyttä:
Mika Järvinen
040 905 2547
mika.jarvinen@turunlukko.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön klikkaamalla tästä

CALLOCK avaa taloyhtiön palvelut yhdellä puhelinsoitolla

Callock -palvelu kehitettiin tuomaan turvallinen avaus- ja käyttöpalvelu ensisijaisesti taloyhtiöille.

Palvelu toimii jokaisessa taloyhtiöön asennetussa kohteessa asukkaan puhelinsoitolla. Callock voi korvata taloyhtiön koodilukot, pesutupamaksut, saunamaksut ja muut papereille kirjoitetut käyntimerkinnät. Kulunkäynti taloyhtiöiden porraskäytäviin, autotalleihin, sisäpihoille, jätekatoksiin, sekä muihin mahdollisiin rajoitettuihin tiloihin voidaan myös avata Callock-palvelun avulla.

Kaikki taloyhtiön palvelut voidaan avata tai maksaa Callockin avulla ja taloyhtiön huoltoyhtiöt ja muut sidosryhmät voivat saada omat puhelinnumeronsa Callock-avaukseen.

Mikä tärkeintä – asukas voi hätätilassa avata kerrostaloyhtiön alaoven mm. ambulanssihenkilökunnalle, soittamalla Callock-palveluun.

Callock on vaivaton ja toimintaperiaatteeltaan yksinkertainen, mutta silti todella turvallinen palvelu taloyhtiölle. Callock -puhelinsoiton lisäksi oven/palvelun voi edelleen avata kaukosäätimellä, avaus napilla, tai mekaanisella avaimella, jolloin taloyhtiön tiloihin on aina pääsy myös perinteisellä tavalla.

 

Harvalla on enää kolikoita käytössä ja rahan nostaminenkin vaikeutuu koko ajan.

Callock mobiiliaukaisu toimii esim. pyykkituvassa siten, että pesukoneessa on numero, johon soitetaan. Soitettua numeroon, pesukone lähtee toimimaan taloyhtiö saa suoraan kerran kuussa tilityksen tililleen.
Huom. jää aina tieto millä numerolla avattu (viranomaiset saa selville).

Callock 24/7 mobiilipalvelu:
– Pesutupa, pyykkikoneet ja saunavuorot omalla puhelimella
– Vähemmän väärinkäytöksiä, eikä kukaan voi käyttää palveluja maksutta
– Tilitys tapahtuu aina suoraan taloyhtiön tilille
– Tilan käyttö on kontrolloidumpaa, ilkivalta vähenee, tilan ylläpito helpottuu ja siisteys paranee.

Taloyhtiö säästää myös aikaa, eli rahaa – ei kolikoiden keräämistä, ruutuvihon käyttöä, epämääräisten laskutustietojen tarkistusta.

Callock on nykyaikaa

Callock 24/7 mobiilipalvelu - täysin automatisoitu avauspalvelu helpottamaan taloyhtiön ja isännöitsijän arkea

 

  • CALLOCK- palvelu hallinnoidaan https://callock.fi kautta täysin taloyhtiön puolesta – Helposti, yksinkertaisesti ja huolettomasti.
  • Palvelulla taloyhtiö pystyy itse valitsemaan kenelle pääsy taloyhtiöön sallitaan.
  • Taloyhtiö pystyy myös helposti ja nopeasti poistamaan pääsyoikeuksia 24/7 , jotka päivittyvät realiajassa järjestelmään. Vain Taloyhtiön nimeämillä pääkäyttäjillä on oikeus lisätä/poistaa/muuttaa numeroita
  •  Taloyhtiön ostaminen palveluntuottajien (mm. huoltoyhtiöiden, lehdenjakajien) työ helpottuu huomattavasti koska puhelinnumerot ovat tallennettu taloyhtiön CALLOCK -palveluun.
  •  Tilan käyttö on kontrolloidumpaa, ilkivalta vähenee, tilan ylläpito helpottuu ja siisteys paranee.

Callock on nykyaikaa, joka parantaa taloyhtiön turvallisuutta, sekä helpottaa taloyhtiön asukkaiden arkea.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme tarkemmin palvelustamme ja mihin kaikkeen se juuri teidän taloyhtiössänne sopisi. Voit myös pyytää taloyhtiönne isännöitsijää olemaan meihin yhteydessä. Palvelemme jokaista taloyhtiötä yksilöllisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin kerromme lisää Callockin mahdollisuuksista.

Mika Järvinen
Tukkumyynti
mika.jarvinen@turunlukko.fi
040 905 2547

Yhteydenotto lomake

Katso CALLOCK -esitteet ja esittelyvideot