KulunvalvontaKulunvalvonta

Toimiva lukitusratkaisu ja kulunvalvonta yhdessä muodostavat ratkaisun, jossa tiloissa voidaan liikkua etätunnisteilla ja/tai numerokoodeilla sekä mekaanisilla avaimilla. Näin ollen kaikille ei tarvitse jakaa mekaanisia avaimia ja sähköisiä kulkuoikeuksia voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Toisin kuin avaimen häviäminen, sähköisen tunnisteen hävitessä se voidaan poistaa järjestelmästä ja henkilölle voidaan nopeasti lisätä uusi tunniste järjestelmään. Kulunvalvontaohjelmisto myös rekisteröi yksilöidyllä tunnisteella liikkuvan henkilön liikkeet tapahtumalogiin. Lisäksi kulkua voidaan rajoittaa tiettyinä aikoina esimerkiksi siten että yöaikaan rakennukseen ei pääse sähköisillä tunnisteilla lainkaan sisään.

Kun halutaan valvoa vain yhtä tai muutamaa ovea

Laitteistot soveltuvat myös pienten yritysten sekä yksityisten kotitalouksien käyttöön. Pienimmillään laitteisto voi koostua yhdestä moottorilukolla varustetusta ovesta sekä koodinäppäimistöstä.

Tuotteemme

Axema -tuotteet

Axema voi tänä päivänä tarjota kokonaisen tuotevalikoiman kulunvalvontaan.

Vanderbilt / (Bewator) -tuotteet

Vanderbilt:n (Bewator) pitkäaikainen kokemus innovatiivisten turvallisuusalan tuotteiden kehittäjänä varmistaa kyvyn toimittaa johtavaa teknologiaa kaiken tyyppisiin turvallisuusalan tarpeisiin.

BFT Compass

BFT Compass -kulunvalvontajärjestelmä

BFT-pysäköintijärjestelmät

Täydelliset pysäköinninvalvontajärjestelmät parkkialueille, -taloihin ja -halleihin.