ABLOY® tuotepaketit lukituksen uusimiseen

Ajan myötä myös lukot sekä avaimet kuluvat ja lukituksen käyttötarpeetkin ovat voineet muuttua moneen kertaan. Avaimiakin on vuosien kuluessa todennäköisesti hukkunut tai jäänyt entisille asukkaille tai remonttimiehille yms. Lukitusturvallisuuden ylläpito vaatii jatkuvaa huolenpitoa turvallisuusriskien välttämiseksi. Huolto ja määräaikaiset tarkastukset niin lukoille kuin lukitusjärjestelmällekin ovat turvallisen lukituksen ylläpidon kannalta avainasemassa.

Lukituksen ajanmukaistamisella saavutetaan nykyisten vaatimusten mukainen fyysinen murtoturvallisuus ja turhat riskit vähenevät. Nykyaikaiset lukot ovat fyysisesti vahvoja ja kestäviä, ne takalukittuvat automaattisesti ja ovat lisäksi helppokäyttöisiä. Ratkaisun koko lukituksen ajanmukaistamiseen tarjoavat valmiit tuotepaketit, joilla lukitus saadaan uusittua turvalliseksi helposti ja edullisesti. Tuotepaketit sisältävät uusien tuotteiden lisäksi myös kilvet, jotka peittävät vanhojen lukkojen asennusjäljet ja lopputulos on siisti.

Valmiilla ABLOY® tuotepaketeilla voidaan korvata sekä vanhat uppolukot että vanhat pintalukot. Vaihtoehtoisina pintakäsittelyinä ovat kromi tai satiini.

Katso esite (Abloy.fi) »