Turvallisuusalan osaamista jo vuodesta 1958

Turun Lukko on tänään jo kolmannen polven omistuksessa oleva perheyritys, jolla on yli 50 vuoden turvallisuusalan kokemus. Työllistämme noin 50 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 7 milj.euroa.

Liikevaihtomme koostuu asennustyöstä, tukku-, projekti- sekä vähittäis- myynnistä. Tuotevalikoimamme koostuu hyvin kattavasta kotimaisesta lukitus- ja heloitusalan tuotteista ja täydennämme sitä omalla tuontivalikoimalla.

Tukkumyynnin toimialueena on koko Suomi asiakaskunnan muodostuessa muista lukkoliikkeistä, rautakaupoista, ovi- ja ikkunatehtaista sekä puusepänliikkeistä.

Rakennusalan projektimyyntimme on keskittynyt uudisrakennusten ja saneerattavien kiinteistöjen lukituksen, heloituksen sekä muun varustelun hankintaan ja asennukseen.

Turva-alan osaaminen kattaa lukitusjärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikan, aidat, portit, turvakalterit, turvakamerat, kulunvalvonnan, rikosilmoitinjärjestelmät ja kassakaapit. Asennamme ja huollamme kaikki myymämme laitteet ja järjestelmät ja sujuvuuden varmistaa 25 ammattitaitoista lukkoseppää, joilla jokaisella on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti.

Luonnollisesti Turun Lukko on Abloy-valtuutettu lukkoliike ja toiminnastamme olemme saaneet myös ISO 9001 ja 14001 sertifikaatit.

Mervi Harkka
toimitusjohtaja