Laserkaiverrus, opasteet ja kyltit

Laserkaiverramme erilaiset kyltit ja opasteet tilauksesta. Valikoimissamme on myös kattavasti peruskylttejä ja opasteita moneen käyttötarkoitukseen.

Laserkaiverrus

Laserkaiverrus sopii useille materiaaleille ja moneen käyttötarkoitukseen. Kaiverramme esimerkiksi merkkipäivälahjat yksityisille ja erilaiset merkitsemislaatat teollisuudelle

Postilaatikkokilvet sekä muut pelkkää tekstiä tai yksinkertaisen kuva-aiheen sisältävät kilvet voit tilata näppärästi sähköpostilla. Voit liittää tilaukseen myös kuvan tai tarkemmat määritykset kilvestä.

Kilpi on parhaassa tapauksessa noudettavissa myymälästämme jo tilauspäivänä, työruuhkasta riippuen. Toimitamme tuotteet myös ennakkolaskulla tai postiennakolla.

Valmistumisesta lähetetään ilmoitus samantien.

Mekaaninen kaiverrus

Tarjoamme mekaaniset kaiverrukset esimerkiksi metalliesineisiin, joita ei laserilla voi kaivertaa. Kaiverramme mekaanisesti esimerkiksi palkintoesineet, muistolaatat ja ovikilvet. Messinkiin ja alumiiniin tehdään kaiverrukset jyrsinterällä tai timantilla. Teräkseen ja muihin koviin metalleihin puolestaan timanttiterällä.

Tarraleikkuri

Esim ovitunnisteet taloyhtiöiden tiloihin, kuten varastoihin, tai jälkivalaisevat tekstit poistumisreiteille. Veneiden rekisterinumerot, talon numerot yms.

Useita värejä, myös kuva-aiheet mahdollisia.

Valmiit kilvet ja kyltit

Valikoimistamme löydät yleisimmät kielto- ja varoituskyltit, sekä esimerkiksi hätäpoistumistie-kyltit.

Videoita kaiverrustöistä »

Yhteystiedot:

Sähköposti: timo.rasimus@turunlukko.fi
Puhelin:  Timo Rasimus 020 7000 211